Undgå Horsensvej fra lørdag 22. juni til søndag 23. juni

Foto: Vejle Kommune.
dato

Fra lørdag den 22. juni kl. 17 til søndag den 23. juni kl. 09 vil Vejdirektoratet gennemføre en omfattende nedrivning af en bro over E45 ved Bredalvej. Dette arbejde er en del af en større udvidelse af motorvejen fra Hornstrup ved Vejle til Skanderborg, som kræver nedrivning af i alt ni eksisterende motorvejsbroer.

I denne periode vil motorvejen være totalt spærret mellem afkørsel 59 Hornstrup og afkørsel 58 Hedensted. Trafikken vil blive omdirigeret via Horsensvej, hvilket forventes at skabe betydelig trængsel på denne strækning. For at afhjælpe situationen vil Hjemmeværnet være til stede for at dirigere trafikken, og der vil blive justeret på signalanlæggene.

Vejdirektoratet opfordrer alle trafikanter til at finde alternative ruter for at undgå den forventede trængsel, især lørdag aften og søndag morgen. Hvis det er muligt, bør man helt undgå at køre på Horsensvej i denne periode.

Denne midlertidige foranstaltning er nødvendig for at kunne erstatte den gamle bro med en ny og længere bro, som allerede er opført. Arbejdet forventes at være afsluttet inden søndag morgen kl. 09, hvorefter motorvejen igen vil være åben for trafik.


https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/undgaa-horsensvej-fra-loerdag-22-juni-til-soendag-23-juni/
Kilde: Vejle Kommune