betterpeople A/S søger for Oase Outdoors

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi leder efter dig, der ønsker at blive del af en innovativ og vækstende international virksomhed med en klar markedsstrategi. Du har en stærk forståelse for kundens behov, og har erfaring med salg på B2B markedet.  

betterpeople A/S søger på vegne af Oase Outdoors en Country Manager Nordic. 

Oase Outdoors 

Oase Outdoors ApS er en dansk baseret virksomhed og en af hovedaktørerne på det europæiske camping-/outdoor marked. Oase Outdoors har hovedkontor i Give og blev grundlagt i 1984. Fra hovedkontoret styres udviklingen af de tre brands, der i dag opererer på 45 markeder.  I sammenhæng med kontor og lager findes også et 2.500 m² stort og meget inspirerende showroom. Oase Outdoors designer, producerer og leverer innovative, funktionelle produkter af højeste kvalitet. Missionen er at være den førende leverandør i Europa indenfor camping og friluftsliv. Udover hovedkontoret i Give på 10.000 m2 har de salgskontorer i flere lande i Europa og kontor i Shanghai, Kina. 

Country Manager Nordic med blik for kunden 

Du vil som Country Manager Nordic få ansvaret for den nordiske region, herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland, Grønland og Island, med base i Give og direkte reference til Group Sales Director. Derudover vil du få ansvaret for de største Key Accounts i norden med 60 årlige rejsedage. Du har dertil en sælger tilknyttet, som har ansvaret for de mindre kunder.  

Med fokus på deres tre brands og kategorier: Robens (Outdoor and Adventure), Easy Camps (Entry Level Camping) og Outwell (Innovativ Familie Camping), analyserer du kundernes behov og ønsker, for at kunne skabe mersalg inden for kundernes forskellige kategorier. Det er dertil vigtigt at du som Country Manager Nordic, hele tiden har øje for at skaffe nye kunder samtidig med at du fastholder og vækster eksisterende kunder.  

Proaktiv og vedholdende relations opbygger  

Du har stor erfaring med at analysere og skabe en forståelse for kundernes behov og ønsker. Du kan sætte dig ind i en produktportefølje, og har erfaring med at udvikle kunder gennem langvarige forhold. Du tør at tage ansvaret for dine beslutninger i forhandlingssituationer, og finder det naturligt at være selvstændig i dine arbejdsprocesser.  

Kundekontakten finder du motiverende og du forstår hvor afgørende kunde- og kategorianalyser er for salget. Du har muligvis branche erfaring fra camping- og outdoorbranchen, men du har kendskab til online salg. Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel uddannelsesmæssig baggrund. 

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, eventuelt som Key Account Manager, og har erfaring med salgs- og eksekveringsledelse. Det er en fordel hvis du har arbejdet med kanalstrategier samt udvikling af markeder. 

Som person er du positiv, energisk og vedholdende i din tilgang til arbejdsopgaver- og processer. Du har fokus på relations opbyggelse, og er proaktiv, ansvarsfuld og selvstændig i din måde at løse opgaver og tage beslutninger på. 

International virksomhed med en klar vækststrategi 

Ved Oase Outdoors bliver du en del af en international virksomhed, med en klar markeds- og vækststrategi og stort kundefokus. Du vil indgå i en økonomisk sund og solid virksomhed, hvor der er høj trivsel og anciennitet blandt medarbejderne. Oase Outdoors er certificeret som Great Place To Work.   
 
Der lægges vægt på samarbejdet i organisationen, og du vil have dygtige kollegaer på tværs af landegrænserne. Derudover vil du som ansvarlig for Nordic regionen, have store udviklings -og karrieremuligheder.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 
 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Rebecca Hansen på e-mail rh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

 

(C) betterpeople A/S 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

betterpeople A/S, Studsgade, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.betterpeople.dk/aktuelle-stillinger/country-manager-nordic-oase-outdoors/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5805153

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet